In 4 stappen een stikstofberekening

In 4 stappen een stikstofberekening

Als u RGP Consult wilt inschakelen om een Aerius stikstofdepositie berekening op te laten stellen voor uw bouwproject of evenement heeft u deze in 4 simpele stappen.

 

Stap 1: Vraag een offerte aan

Vraag per email info@rgpconsult.nl, telefonisch 0652515998 of via het online contactformulier een offerte aan. Heeft u bouwtekeningen en een situatieschets stuur deze dan mee. U heeft binnen enkele uren een offerte.

 

Stap 2: Geef akkoord op de offerte

Indien akkoord stuurt u de getekende offerte digitaal retour. Op dat moment komt uw project direct in onze werkvoorraad en plannen wij een telefonisch overleg in.

 

Stap 3: 1x een telefonisch overleg

Wij plannen een telefonisch overleg in met de opdrachtgever, de architect of aannemer en bespreken tijdens dat overleg van ca. 1 uur het (bouw)project. Zo brengen wij alle stikstofemissie bronnen in beeld. Zijn alle details nog niet geheel bekend, geen probleem, wij gebruiken benchmarks en invoerdata van door bevoegd gezag voorgeschreven bronnen zoals CROW, RIVM, TNO, CBS en NIBUD en assisteren zo bij het bepalen van bijvoorbeeld inzet van mobiele werktuigen, het aantal verwachte verkeersbewegingen of het gasverbruik.

 

Stap 4: Het Aerius stikstofdepositie rapport is klaar

Wij werken het rapport, binnen 3 werkdagen, uit en berekenen in de Aerius-calculator de stikstofdepositie. In vrijwel alle gevallen is het mogelijk om onder de norm van 0,01 mol/ha/jr te blijven. Met het Aerius stikstofdepositie rapport incl. de Aerius project berekeningen heeft u voldaan aan de verplichting om een stikstofonderzoek te doen en heeft u verder qua stikstof geen verplichting inzake de Wet Natuurbescherming.
Terug naar blog